Om oss

Åkeriföretag sedan 1929

Aldos Åkeri AB är ett åkeri med lång tradition. Företaget startades 1929 av Aldo Andersson.

Genom åren utökades verksamheten med ett grustag i Abbekås och fjärrtrafik mellan Skåne och främst Stockholm. Aldo drev företaget fram till 1971, då delar av andra generation efterträdde honom.

Sedan 1990 har företaget sitt säte i Malmö industrihamn. Med en egen terminal har vi möjlighet att lasta om och mellanlagra gods nära Öresundsbron och kontinenten. 2008 tog Göran som tredje generationen, tillsammans med Cecilia över åkeriet.

Rätt fordon till bästa möjliga pris!

Vårt mål är att ge kunderna den bästa servicen med rätt fordon till bästa möjliga pris. Vår verksamhet präglas av ett stort kvalitets- och miljötänk. Vi förmedlar säkerhet, snabbhet, enkelhet och tillgänglighet.

Idag förfogar vi över ett 25-tal ekipage, en modern fordonspark och ca. 40 medarbetare. Våra kunder är företag med stora krav på leveranssäkerhet och flexibla samarbetsformer. Våra anställda är utbildade i farligt gods hantering och vidareutbildas kontinuerligt i såväl ADR och inom andra viktiga områden som är av betydelse för vår åkeriverksamhet.

Länkar

anderzson_vapen_payoff-logga-1

Anderzson
Ett företag med personlighet och mångfald inom modern reklam, profilering, presenter, kommunikation, events och varumärkesbyggande relationer.

Polishund
Vi sponsrar polishundarna.

Giving People
Vi stödjer Giving People och tillsammans hjälper  vi ekonomiskt utsatta barn i Sverige.