Ett företag i ständig rörelse med ert gods!


Med en egen terminal i Malmö industrihamn har vi nära till Öresundsbron och kontinenten. Vi har sedan många år ett inarbetat kontaktnät i Danmark.

Åkeriföretag sedan 1930

Aldos Åkeri AB är ett åkeriföretag med lång tradition. Företaget startades redan 1930 av Aldo Andersson. Genom åren utökades verksamheten med ett grustag i Abbekås och fjärrtrafik mellan Skåne och främst Stockholm. Aldo drev företaget fram till 1971, då delar av andra generation fick ta över företaget.

Efter några år flyttade företaget till Malmö eftersom största delen av kundunderlaget och transporterna utgick från Malmö. Sedan 1990 har företaget sitt säte i Malmö industrihamn. Med en egen terminal har vi möjlighet att lasta om och mellanlagra gods nära Öresundsbron och kontinenten. 2008 tog Göran som tredje generationen, tillsammans med Cecilia över åkeriet.

Rätt fordon till bästa möjliga pris!

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa servicen med rätt fordon till bästa möjliga pris. Vår verksamhet präglas av ett stort kvalitets- och miljötänkande. Vi förmedlar säkerhet, snabbhet, enkelhet och tillgänglighet.

Idag förfogar vi över ett 20-tal ekipage, en modern fordonspark och ca. 30 medarbetare.

Våra kunder är idag företag med stora krav på leveranssäkerhet och flexibla samarbetsformer. Våra anställda är utbildade i farligt gods hantering och vidareutbildas kontinuerligt i såväl ADR som inom andra viktiga områden som är av betydelse för vår åkeriverksamhet.Aldos Åkeri AB har tilldelats Trippel-A för högsta kreditvärdighet enligt Dun & Bradstreets kreditvärderingssystem